opc_loader

Nikon D3400 Kit AF-S DX 18-105 VR

Nikon

Het is nu het juiste moment. Maak schitterende opnamen en deel ze direct met de D3400.

Met de D3400 is het kinderlijk eenvoudig om opnamen in D-SLR-kwaliteit te maken en te delen. Nikon's SnapBridge¹ handhaaft via Bluetooth®² een continue verbinding tussen de camera en uw smartapparaat, zodat u uw foto's daadwerkelijk tijdens het fotograferen kunt synchroniseren. Als u vervolgens op uw telefoon kijkt, zijn de foto's daar aanwezig en zijn deze gereed om zonder gedoe of wachttijd te worden gedeeld.

En het gaat daarbij niet zomaar om gewone foto's. De grote DX-formaat sensor van 24,2 MP biedt voortreffelijke resultaten bij weinig licht en kan in combinatie met uw NIKKOR-objectief een artistiek ogende onscherpe achtergrond realiseren. Door middel van de hulpstand kunt u uw fotografische vaardigheden verder ontwikkelen en de accu met een hoge capaciteit waarborgt dat de D3400 altijd gereed is om prachtige beelden op te nemen voor plaatsing op sociale media.

Laat uw vrienden versteld staan: D-SLR-beeldkwaliteit

Met de D3400 in de hand is het eenvoudig om beelden van hoge kwaliteit te creëren die altijd indruk maken. Beperk u niet tot snapshots en geniet van de vrijheid om schitterende opnamen bij weinig licht te maken of portretten met een vloeiende onscherpe achtergrond te creëren. Of u nu fotografeert of filmt, de combinatie van de grote DX-formaat sensor van 24,2 megapixels, Nikon's krachtige EXPEED 4-beeldprocessor en uw NIKKOR-objectief waarborgt resultaten met rijke details. Dankzij het grote lichtgevoeligheidsbereik van ISO 100-25.600 kunt u zelfs in het halfdonker tijdens een concert of tijdens een romantische avondwandeling heldere resultaten vastleggen. En als u bij dit alles de altijd beschikbare verbindingen van de camera optelt, hebt u alle vrijheid om opnamen te maken die u met trots zult willen delen. Direct.

Direct delen via SnapBridge¹: de permanente verbinding met uw smartapparaat

Plaats binnen enkele seconden feeds met beelden van D-SLR-kwaliteit op sociale media. Nikon's baanbrekende SnapBridge maakt gebruik van Bluetooth® low energy-technologie (BLE)² om een continue verbinding met een laag stroomverbruik te handhaven tussen de D3400 en uw smartphone of tablet. De camera aansluiten op uw smartapparaat is uiterst eenvoudig. En als de verbinding eenmaal tot stand is gebracht, blijft deze altijd beschikbaar. De camera kan foto's tijdens het maken van de opnamen synchroniseren met uw smartapparaat, waar u zich ook bevindt en zonder telkens opnieuw verbinding te moeten maken. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de accu van de camera leegraakt en u kunt uw smartapparaat zonder onderbreking blijven gebruiken. SnapBridge zet uw beelden op de achtergrond over. Kijk eenvoudig op uw smartapparaat en de foto's zijn daar aanwezig: beelden die worden gesynchroniseerd terwijl u ze maakt, worden automatisch verkleind, zodat u ze eenvoudig kunt bekijken en snel kunt uploaden naar sociale media. De camera kan zelfs beelden met uw smartapparaat synchroniseren wanneer dit apparaat in de slaapstand staat. Dankzij de beeldkracht van de D3400 kunt u inhoud creëren waar uw volgers geen genoeg van zullen krijgen. Met SnapBridge kunt u uw beelden ter plekke direct delen.

Overal fraaiere opnamen maken: de kleine D-SLR waarmee u kunt blijven fotograferen

De lichte D3400 is een schitterende camera die klein genoeg is om gemakkelijk mee te nemen en waarmee u onvergetelijke high-definition foto's en films kunt maken. Dankzij het ontwerp voor een laag stroomverbruik en de accu met een hoge capaciteit kunt u langer fotograferen en filmen en op één lading maximaal 1200 opnamen maken³. Op de grote lcd-monitor van 7,5 cm (3,0 inch) met een hoge resolutie kunt u de compositie van foto's samenstellen of opnamen bekijken en speciale effecten toepassen met een perfect lokaal contrast. En waar u ook bent, de hulpstand is altijd beschikbaar in de camera en biedt stapsgewijze ondersteuning als u die nodig hebt. Als u geen ervaring hebt met een D-SLR-camera of eenvoudig meer wilt weten, biedt de hulpstand de ultieme ondersteuning: u krijgt exact te zien hoe u de camera-instellingen kunt aanpassen voor prachtige foto's en films, alsof u dit door een expert wordt getoond.

Het voordeel van een D-SLR van Nikon: precisie en schoonheid

Alleen met een D-SLR van Nikon beschikt u over de juiste snelheid, precisie en hanteerbaarheid om uiterst gemakkelijk schitterende opnamen te maken. Of u nu van heel dichtbij of van veraf opnamen maakt, het haarscherpe autofocussysteem (AF) stelt snel scherp op het onderwerp en houdt het scherp. En wanneer het op actiemomenten aankomt, kan de D3400 met een snelheid van 5 bps opnamen maken en voor elke seconde vijf prachtige beelden vastleggen. Legendarische NIKKOR-objectieven leveren consistent opnamen waar de kleuren en het lokaal contrast van afspatten. En de wereldberoemde ergonomie van Nikon waarborgt dat de belangrijkste instellingen gemakkelijk toegankelijk zijn. Dankzij de optische zoeker van de camera kunt u de compositie van foto's veel beter samenstellen dan wanneer u foto's maakt met een smartphone of compactcamera. Zo voelt fotografie werkelijk als fotografie: u kijkt door de zoeker en krijgt een duidelijk beeld via het objectief. De zoeker blokkeert zonlicht en andere elementen die afleiden, zodat u zich kunt concentreren op uw onderwerp. Als u opnamen maakt met behulp van de zoeker, kunt u de camera stevig blijven vasthouden en stabielere opnamen produceren, met name wanneer u met een objectief met een grotere brandpuntsafstand opnamen maakt van onderwerpen in de verte.

Ga aan de slag met film: Full HD-films

Foto's maken is slechts de helft van de pret met de D3400. Wanneer de situatie om video vraagt, kunt u met de D-filmfunctie van de camera vloeiende, zeer gedetailleerde Full HD-video's met beeldsnelheden tot 50p/60p opnemen. Continue autofocus houdt filmopnamen perfect scherp wanneer de actie van start gaat. En dankzij het grote ISO-lichtgevoeligheidsbereik van de camera kunt u gemakkelijk nachtelijke straatscènes filmen of de feestpret binnenshuis vastleggen. Voor wat meer drama kunt u met Nikon's assortiment DX-formaat NIKKOR-objectieven gemakkelijk films met een cinematografische uitstraling opnemen waar iedereen aan wie u ze laat zien jaloers op zal zijn. Maak opnamen met een snel DX-formaat NIKKOR-vast-brandpunt-objectief zoals de AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G en profiteer van de mogelijkheid om uw onderwerp in de schijnwerpers te zetten tegen een schitterende onscherpe achtergrond. Als u fotografeert met het AF-P DX NIKKOR-kitobjectief van 18-55 mm, kunt u vrijwel geluidloos video-opnamen maken.

Ga creatief aan de slag: ingebouwde speciale effecten en Picture Controls

De D3400 biedt een complete set functies waarmee u creatief aan de slag kunt gaan. Dankzij tien verschillende ingebouwde effecten kunt u gemakkelijk beelden met een artistiek tintje vastleggen. U kiest eenvoudig het effect dat u wilt toepassen voordat u de opname maakt. Het retoucheermenu in de camera biedt u de vrijheid om achteraf snel sfeereffecten toe te voegen. Nog geavanceerdere opties worden geboden door de ingebouwde Picture Controls, waarmee u instellingen zoals contrast en verzadiging kunt fijnafstellen en beelden kunt creëren die er precies zo uitzien als de bedoeling was. U kunt uw opnamen ook ter plekke uitsnijden door tijdens de zoomweergave eenvoudig op de 'i'-knop te drukken. Daarnaast kunt u dankzij de verbindingen van de camera via SnapBridge uw smartphone of tablet gebruiken om het creatieve proces voort te zetten. Foto's worden naadloos gesynchroniseerd, zodat u uw creaties uiterst gemakkelijk op uw smartapparaat kunt bekijken of uw beelden verder kunt bewerken via uw favoriete app.

Uw Nikon D-SLR: het begin van uw fotografische avonturen

Als u in het bezit bent van een Nikon D-SLR, hebt u niet zo maar een camera. Met deze camera kunt u een geheel nieuwe wereld van fotografie verkennen. Uw D-SLR vormt samen met de legendarische NIKKOR-objectieven, gebruiksvriendelijke Nikon-flitsers en meer een eindeloos uit te breiden systeem dat met u mee kan groeien. De kwaliteit van NIKKOR-objectieven is een belangrijk voordeel dat een Nikon D-SLR-camera biedt in vergelijking tot elk ander type camera, en de D3400 is compatibel met het volledige assortiment DX-formaat NIKKOR-objectieven⁴, zodat er voor praktisch elke mogelijke opnamesituatie een objectief is. Gebruik een snel objectief met een vaste brandpuntsafstand voor prachtige onscherpe achtergronden, een teleobjectief voor verafgelegen onderwerpen of een groothoekobjectief voor dramatische composities. Wanneer u de creatieve mogelijkheden van licht wilt gaan verkennen, maken Nikon's veelgeprezen Speedlight-flitsers het u gemakkelijk om dat te doen. Met deze handzame flitsers kunt u het licht eenvoudig verspreiden of verzachten, extra lichteffecten toevoegen aan beelden bij daglicht, opnamen in de schemering verbeteren of in situaties met tegenlicht details van het onderwerp benadrukken.

€ 759,00 € 565,00 U bespaart: 26%
x
Verzendmethode
Pakketservice (1 - 2 dagen):
€ 5,75
Levertijd:
1 - 2 dagen
Type Digitale spiegelreflexcamera
Objectiefvatting Nikon F-vatting (met AF-contacten)
Effectieve beeldhoek Nikon DX-formaat; brandpuntsafstand is ongeveer equivalent met 1,5x de brandpuntsafstand van objectieven met een beeldhoek in FX-formaat
Beeldsensor DX, CMOS-sensor, 23,5 mm x 15,6 mm
Totaal aantal pixels 24,72 miljoen
Stofverwijderingssysteem Referentiegegevens voor stofverwijdering (programma Capture NX-D vereist)
Effectieve pixels 24,2 miljoen
Beeldformaat (pixels) (L) 6000 x 4000, (M) 4496 x 3000, (S) 2992 x 2000
Opslag - Bestandsindeling NEF (RAW): 12-bits, gecomprimeerd, JPEG: JPEG Baseline-compatibel met de compressie Fijn (circa 1 : 4), Normaal (circa 1 : 8) of Basis (circa 1 : 16), NEF (RAW)+JPEG: de foto wordt opgeslagen in zowel de NEF (RAW)-indeling als de JPEG-indeling
Picture Control-systeem Standaard, Neutraal, Levendig, Monochroom, Portret, Landschap, Gelijkmatig; geselecteerde Picture Control kan worden gewijzigd
Opslag - Media SD, SDHC (UHS-I-compatibel), SDXC (UHS-I-compatibel)
Kaartsleuf Enkelvoudig
Bestandssysteem DCF 2.0, Exif 2.3, PictBridge
Zoeker Spiegelreflexzoeker met pentaspiegel op ooghoogte
Beelddekking Circa 95% horizontaal en 95% verticaal
Vergroting Circa 0,85x (f/1.4-objectief van 50 mm op oneindig, -1,0 m-1)
Oogafstand 18 mm (-1,0 m-1; vanaf het midden van de lens van het zoekeroculair)
Dioptrieregeling -1,7 tot +0,5 m-1
Scherpstelscherm B-type BriteView Clear Matte Mark VII-matglas
Reflexspiegel Snel terugkerend
Diagrama Direct terugkerend, elektronisch gestuurd
Type Sluiter Elektronisch gestuurde verticaal aflopende spleetsluiter
Sluitertijd 1/4000 tot 30 sec., in stappen van 1/3 LW, Bulb, Tijd
Flitssynchronisatiesnelheid X = 1/200 seconde; synchroniseert bij sluitertijden van 1/200 seconde of langer
Ontspanstand S (enkel beeld), Continu, Q (stil ontspannen), Zelfontspanner, standen voor op afstand
Beeldsnelheid Tot 5 bps. Opmerking: beeldsnelheden zijn gebaseerd op handmatige scherpstelling, handmatige belichting of sluitertijdvoorkeuze, een sluitertijd van 1/250 sec. of korter en standaardwaarden voor andere instellingen.
Zelfontspanner 2 sec., 5 sec., 10 sec., 20 sec.; 1 tot 9 belichtingen
Ontspanstanden met afstandsbediening Vertraagd op afstand: ML-L3, Direct op afstand: ML-L3
Lichtmeetstand DDL-lichtmeting met RGB-sensor met 420 pixels
Lichtmeetmethode Matrixmeting: 3D-kleurenmatrixmeting II (E- en G-type objectieven). Centrumgerichte meting: 75% van de meting wordt toegekend aan een cirkel van 8 mm in het midden van het beeld. Spotmeting: meet een cirkel van 3,5 mm (circa 2,5% van het beeld) in het midden van het geselecteerde scherpstelpunt
Meetbereik ( ISO 100 , f/1.4 lens , 20 ° C/68 ° F ) Matrixmeting of centrumgerichte meting: 0 tot 20 LW. Spotmeting: 2 tot 20 LW
Lichtmeterkoppeling Processor
Stand Automatische standen (automatisch, automatisch (flitser uit)); automatisch programma met flexibel programma (P), sluitertijdvoorkeuze (S), diafragmavoorkeuze (A), handmatig (M); onderwerpstand (portret, landschap, kinderen, sport, close-up, nachtportret); stand Speciale effecten (nachtzicht, superlevendig, pop, foto-illustratie, speelgoedcamera-effect, miniatuureffect, selectieve kleur, silhouet, high-key, low-key)
Belichtingscorrectie Kan worden aangepast met -5 tot +5 LW in stappen van 1/3 LW in de standen P, S, A, M, onderwerpstanden en Nachtzicht
Belichtingsvergrendeling Gemeten lichtwaarde kan worden vergrendeld met de AE-L/AF-L-knop
ISO-gevoeligheid ISO 100 tot 25.600, in stappen van 1 LW; automatische instelling van de ISO-gevoeligheid is beschikbaar
Actieve D - Lighting Aan, uit
Autofocus Nikon Multi-CAM 1000-autofocussensormodule met DDL-fasedetectie, 11 scherpstelpunten (waaronder één kruissensor) en AF-hulpverlichting (bereik van circa 0,5 tot 3 m). Autofocus is beschikbaar bij AF-P-objectieven en E- en G-type AF-S-objectieven.
Detectiebereik -1 tot +19 LW (ISO 100, 20 °C)
Objectiefscherpstelling Enkelvoudige servo-AF (AF-S), continue servo-AF (AF-C), automatische AF-S/AF-C-selectie (AF-A); anticiperende scherpstelling wordt automatisch geactiveerd op basis van de status van het onderwerp; handmatige scherpstelling (MF): elektronische afstandsmeter kan worden gebruikt
Scherpstelpunten Keuze uit 11 scherpstelpunten
AF-veldstand Enkelpunts AF, dynamisch veld-AF, automatisch veld-AF, 3D-tracking (11 punten)
Scherpstelvergrendeling Scherpstelling kan worden vergrendeld door de ontspanknop half in te drukken (enkelvoudige servo-AF) of door op de AE-L/AF-L-knop te drukken
Ingebouwde flitser Automatisch, Portret, Kinderen, Close-up, Nachtportret, Superlevendig, Pop, Foto-illustratie, Speelgoedcamera-effect: automatisch flitsen met automatisch opklappen. P, S, A, M: handmatig opklappen via drukknop
Richtgetal Circa 7, 8 bij handmatig flitsen (m, ISO 100, 20 °C)
Flitssturing DDL: i-DDL-flitssturing met RGB-sensor met 420 pixels is beschikbaar bij de ingebouwde flitser; i-DDL-uitgebalanceerde invulflits voor digitale SLR-camera's wordt gebruikt met matrixmeting en centrumgerichte meting, standaard i-DDL-flits voor digitale SLR-camera's wordt gebruikt met spotmeting
Flitsstand Automatisch, automatisch met rode-ogenreductie, automatisch met lange sluitertijd, automatisch met lange sluitertijd en rode-ogenreductie, invulflits, rode-ogenreductie, synchronisatie met lange sluitertijd, synchronisatie met lange sluitertijd en rode-ogenreductie, synchronisatie op het tweede gordijn met lange sluitertijd, synchronisatie op het tweede gordijn, uit
Flitscorrectie -3 tot +1 LW in stappen van 1/3 LW, in de standen P, S, A, M en onderwerpstanden
Flitsgereedaanduiding Brandt wanneer de ingebouwde flitser of een optionele flitser volledig is opgeladen; knippert nadat de flitser op volle sterkte heeft geflitst
Accessoireschoen ISO 518-flitsschoen met synchronisatie- en gegevenscontacten en vergrendeling
Nikon Creatief Verlichtingssysteem Nikon CVS wordt ondersteund
Synchronisatieaansluiting AS-15 synchronisatieflitsadapter (apart verkrijgbaar)
Witbalans Automatisch, gloeilamplicht, tl-licht (7 soorten), direct zonlicht, flitslicht, bewolkt, schaduw, handmatige voorinstelling; alle met fijnafstelling, behalve handmatige voorinstelling
Livebeeld - Objectiefscherpstelling Autofocus (AF): enkelvoudige servo-AF (AF-S), fulltime-servo-AF (AF-F), handmatige scherpstelling (MF)
Livebeeld - AF-stand Gezichtprioriteit-AF, Breedveld-AF, Normaal veld-AF, AF met meevolgende scherpstelling
Livebeeld - Autofocus Contrastdetectie-AF overal in het beeld (camera selecteert automatisch het scherpstelpunt als gezichtprioriteit-AF of AF met meevolgende scherpstelling is geselecteerd)
Livebeeld - Automatische onderwerpselectie Beschikbaar in de standen Automatisch en Automatisch (flitser uit)
Film - Lichtmeting DDL-lichtmeting met hoofdbeeldsensor
Film - Meetmethode Matrix
Film - Beeldformaat (pixels) en beeldsnelheid 1920 x 1080: 60p (progressief), 50p, 30p, 25p, 24p; 1280 x 720: 60p, 50p; werkelijke beeldsnelheden voor 60p, 50p, 30p, 25p en 24p zijn respectievelijk 59,94, 50, 29,97, 25 en 23,976 bps; opties ondersteunen zowel hoge als normale beeldkwaliteit
Film - Bestandsindeling MOV
Film - Videocompressie H.264/MPEG-4 geavanceerde videocodering
Film - Audio-opname-indeling Lineaire PCM
Film - Audio-opname -apparaat Ingebouwde monomicrofoon; instelbare gevoeligheid
Film - ISO-gevoeligheid ISO 100-25.600
Scherm TFT-lcd-monitor met een diagonaal van 7,5 cm (3 inch), circa 921.000 beeldpunten (VGA), een kijkhoek van circa 170°, beelddekking van circa 100% en instelbare helderheid
Weergave Schermvullende weergave en miniatuurweergave (4, 9 of 72 beelden of kalender) met zoomweergave, uitsnijden tijdens zoomweergave, inzoomen op gezichten tijdens weergave, filmweergave, diashows met foto's en/of films, histogramweergave, hoge lichten, foto-informatie, weergave van locatiegegevens, automatische beeldrotatie, fotoscore en beeldcommentaar (maximaal 36 tekens)
USB Hi-Speed USB met Micro-USB-aansluiting; aansluiting op de ingebouwde USB-poort wordt aanbevolen
HDMI-uitgang C-type HDMI-aansluiting
Bluetooth-standaards Bluetooth-specificatie versie 4.1
Ondersteunde talen Arabisch, Bengali, Bulgaars, Chinees (Vereenvoudigd en Traditioneel), Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Marathi, Nederlands, Noors, Oekraïens, Perzisch, Pools, Portugees (Portugal en Brazilië), Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans, Tamil, Telugu, Thai, Tsjechisch, Turks, Vietnamees, Zweeds
Accu Eén EN-EL14a oplaadbare Li-ionaccu
Lichtnetadapter EH-5b lichtnetadapter; vereist EP-5A stroomaansluiting (apart verkrijgbaar)
Afmetingen (B x H x D ) Circa 124 x 98 x 75,5 mm
Gewicht Circa 445 gram met accu en geheugenkaart, maar zonder bodydop; circa 395 gram (alleen camerabody)
Gebruiksomstandigheden - Temperatuur 0 °C tot 40 °C
Gebruiksomstandigheden - Luchtvochtigheid 85% of minder (geen condensvorming)
Meegeleverde accessoires EN-EL14a oplaadbare Li-ionaccu (met afdekkapje), MH-24 acculader (stekkeradapter meegeleverd in landen of regio's waar deze vereist is; vorm hangt af van land van aankoop), DK-25 rubberen oogschelp, BF-1B bodydop, AN-DC3 riem
Nikon D3400 Kit AF-S DX 18-105 VR heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

€ 829,00 € 499,00
Laat uw creativiteit de vrije loop met de...
€ 2.899,00 € 2.345,00
FX-formaat sensor van 24,3 MP Veel detail,...
€ 499,00 € 429,00
Type Digitale...
€ 849,00 € 749,00
Type Digitale...
€ 1.429,00 € 1.129,00
Stap over op uitmuntende fotografie met de...
€ 999,00 € 869,00
Type Digitale...

Alternatieve artikelen:

€ 499,00 € 429,00
Type Digitale...
€ 1.199,00 € 999,00
Stap over op uitmuntende fotografie met de...
€ 999,00 € 869,00
Type Digitale...
€ 1.599,00 € 1.295,00
ype Digitale...
€ 2.519,00 € 1.949,00
Overzicht Ervaar de werkelijke kracht van...
€ 2.399,00 € 2.099,00
Belangrijkste functies van de D500 1....
Laatst bekeken items
€ 759,00 € 565,00